Tuff och viljestark...

...nästan i överkant. Det är vår tjej det. Hon räds ingenting, och jag upphör aldrig att förvånas över hennes mod och framfusighet. Och bli påmind om att gränssättandet kommer att vara oerhört viktigt i vår uppfostran av henne.

Ett exempel - i söndags var vi förbi hos Nora som är snart 2½. Nora var så snäll så och visade Stella sin cykel, och sa att hon fick låna den. "Stella får låna". Stella klättrade upp på trehjulingen. Satt nöjt. Gick av, gick ett par meter ifrån. Då satte sig Nora på cykeln. Stella rusade dit och tittade på Nora argt, argt. Tog tag i styret och försökte putta av Nora, ilsket fräsande. Stora dagistjejen Nora blev till och med rädd för den lilla kax-moppen!

Puttande förekommer ganska ofta. Inte alltid, men om hon vill ha något eller faktiskt blir sur på ett annat barn så visar hon det på det sättet.

Detta är såklart total-nej. Men ja... en utmaning är det. Tuff i överkant. Som en liten terrier är hon. Hoppas det går över. Sekunden efter flirtar hon och socialiserar hej vilt. Snacka om kontraster!

Kommentarer
Postat av: Sandra E

Kan bara instämma Engla gör och har gjort precis likadant och skriker MIIIIIIN också

2009-09-15 @ 20:59:40
Postat av: Carro

Ja hon är jättetuff, men blir hon för kaxig så kan ni ju alltid ta fram en riktigt stor boll ;-) Jag såg i måndags att hon fortfarande har respekt för vår pilatesboll... lilla sötnosen.

2009-09-15 @ 21:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0