Lovely överraskningskväll

Sent i söndags kväll upplyste H mig om att Stella skulle göra barnvakt med somna-premiär hos våra vänner M&L på måndag kväll. Jag blev förvånad. Varför då, liksom.
Något mer fick jag inte veta, men efter jobbet igår kom han och mötte upp mig på stan. Vi tog en ceasarsallad och ett glas rött på Café Bolero, och sedan väntade inget mindre än galapremiär av Flickan som lekte med elden.

Genom jobbet hade han fått ett par biljetter till vip-salongerna på premiären. Så vi köade med ett gäng kända ansikten (och många okända såklart), och förvånades väl inte direkt när fotoblixtrarna smälldes av för sällskapet framför (Julia Dufvenius med man) och bakom (Sanna Nielsen med pojkvän) men inte för oss på röda mattan. :-)

Efter lite bubbel och spanande på Sveriges kändiselit så fick vi lite intro av skådespelarna, regissören och producenten och sedan se filmen - vilken liksom ettan Män som hatar kvinnar en riktigt lyckad filmatisering av en suverän bok. Underhållning!Runt 11 var filmen slut och buffén och drinkborden stod redo...

Och det var då vi var mogna, men kanske framför allt trötta, småbarnsföräldrar som tittade på varandra och lite besviket konstaterade att vi faktiskt inte orkade. Så då åkte vi hem och gick till M&L (praktiskt med vänner som bor grannar) och hämtade vår lilla sessa som varit såå duktig och somnat såå fint, och gick hem och la oss. Lite med tanken att 'hade det bara varit torsdag...'. Trött en dag fine, trött hela veckan inte fine.

Men en mycket nice måndagskväll hade vi, minst sagt! Tackar H för den roliga överraskningen och M&L för barnvakteriet!


Kommentarer
Postat av: Susanna

Nämen såååå häftgit! Det har förresten löst sig med barnvakt, vi halvt tvingade farmor ;o) Så nu får vi se den också på fredag, fast utan tilltugg dårå.

2009-09-16 @ 13:57:15
URL: http://ellasmirakel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0