Fin förvaring till fin pryl

När jag nu lagt vantarna på en fantaaaaastisk allt-i-allo-maskin som tydligen kallas iPhone och ska vara en telefon, så vill jag såklart ta väl hand om den.
Min nuvarande Sony Ericsson variant är minst sagt misshandlad... Eller vad sägs om att jag ofta behöver prata med högtalartelefon på (till mina tunnelbanegrannars stora irritation och förmodligen dumförklaring av undertecknad), eller att jag inte kan ringa eller sms-a någon som börjar på bokstaven K, för då startar den om sig själv. Hm...

Ett sätt att skydda min fina telefon lite är ju att ha en bra plats för den hemma, och detta även när den ligger på laddning. Ingenstans där Stella kan dra i sladden och dra ned den på golvet, eller än värre få tag i den och dreggla ned den och testa bit-tåligheten.

Så nu har jag klickat hem en sådan här - en contactbox att sätta upp på väggen. Jag tycker den är snygg, och framför allt praktisk - göm fula sladdar, förvara snyggingarna (min rosa iPod nano får sällskapa) snyggt och synligt. (H's finansbransch-fossil-telefon får gärna bo någon annanstans dock) 

Contactboxen finns just nu på finfin rea på smartasaker.se (där jag också lånat bilden) - 500 kr istället för 1100.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0