Det blev en Everest

TACK för att ni var så många som gjorde vad ni kunde för att hjälpa i den oerhört tuffa frågan kring barnoverall. ;-)

Jag tittade på alla utom Molo idag. Den hade jag redan räknat bort - riktigt 'avancerad' overall får det bli nästa år, när hennes rörlighet är högre, utetimmarna än fler och dagis ett faktum. Detta trots att den är den snyggaste av alternativen jag valde mellan.

NameIt overallen (som bara fanns hemma i rutigt så det var lite svårt att se riktigt hur den såg ut) var fin och kändes bra. Skulle vara helt vattentät enligt expediten. Däremot kändes den lite bebisaktig, liksom lite bubblig och sådär. Men fin. Helt klart ett riktigt bra alternativ. Polarn - näe lite för tråkigt, vi har haft så mycket liknande redan. Didriksons var fin, men de jag hittade på Stadium hade bara vattenpelare på 2000, och enligt Didriksons hemsida var det bara en 2:a i vattentäthet på en 10-gradig skala.

Jag köpte en Everest. Vattenpelaren var 20000, och dessutom har den andasfunktion och är helt vindtät. Toppen! Att den är i softshell-material gör att den upplevs riktigt smidig. Min skidjacka är också av softshell-typ, och den är verkligen skön och icke-prasslig. 800:- (med 20% rabatt) känns helt klart prisvärt. Däremot tycker jag att den ser lite ut som en skoteroverall. Alltså lite FÖR funktionell. Inte det snyggaste. Men... äh... det blir bra. Jag funderar dock på att beställa hem NameIt-overallen också och jämföra lite... Eller så ger jag mig, jag är ju rätt dryg med sånt här. :-)

Stellas första intryck var lite sådär. Jag satte på henne den hemma utan protester, konstaterade att den var stor men säkert blir bra till vintern, sedan tog hon ett steg och tokföll i sin stora michelindräkt. Och grät. Oh well. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0