Dagiskompisar

Nu börjar flera av Stellas kompisar dagis. För henne är det nästan ett halvår kvar. Jag har dock funderat lite, och samtidigt som jag känner mig jätteglad att hon får vara hemma ett tag till så tror jag att hon är en sån 'sort' som skulle klara förskolan jättebra på en gång. Hon gråter på morgonen när jag går hemifrån, så det skulle nog vara lika, men hon är ju väldigt framåt. Kavat, social, självständig på något sätt.

Det ska bli otroligt intressant att se vad som händer med de barnen som börjar nu. Jag kan tänka mig att de kommer att lära sig hur mycket som helst på kort tid. Barn tar ju så fort efter varandra, så kan någon äta bra med sked så försöker de andra göra lika. Sen får de väl komma hem till oss och lära Stella lite, haha. :-)

Min chef berättade att hans 16-månaders kom hem efter några dagar och sa "Den MIN" om allt. Det är väl också sådant de kan lära sig hyfsat snabbt...

Kommentarer
Postat av: Sofi

Jepp.. en knapp vecka på dagis och Elis pekar på typ allt, sen sig själv och säger "MIII". Min på ren svenska.. Otroligt nog tillhör nog mest allt i hela världen Elis, tydligen :)

2009-09-06 @ 11:35:15
URL: http://www.sofis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0