Bära större barn

Jag tror att vi kommer att behöva ett alternativ till sulkyn när vi är i Thailand. Erfarenheten säger att vägarna där kan se ut lite hur som helst, så vill vi ha lite frihet att ge oss iväg på utflykter så vore det nog riktigt bra att kunna ha Stella på ryggen. Babybjörnens tid känns för länge sedan förbi...
Ett alternativ är ju en bärsele, som typ Mei Tai. Jag tror dock dels att det blir lite för tajt för Stella - hon skulle nog bli urförbannad om hon behövde sitta riktigt nära, inlindad mot, vår rygg, och dels att sådana finns bra mycket billigare på plats än hemma om vi skulle vilja ha det.
Ett bättre alternativ är nog då en bärstol, dvs en mer ordentlig "bära-barn-ryggsäck". Min vana trogen har jag sökt lite information, och tror att "Vaude Jolly Comfort" är ett bra köp. Något tyngre med sina 3 kg, men å andra sidan rejält med packutrymme (10l) - smidigt att kunna samla alla barnprylar på ett och samma ställe under resor.

Blocket-screening är ett alternativ, eller så finns ju det i mina ögon kanske än mer tilltalande alternativet att köpa ny och sedan sälja när den är färdiganvänd.


Kommentarer
Postat av: Lisa & Irma

Detta var ett bra tips! Vi funderar på ett bäralternativ inför höstens Saudi resa... Kommer bli en del ökenvandringar mm.Ses ikväll!Kramkram

2009-09-08 @ 13:21:38
Postat av: Sandra

Om ni ångrar er och vill ha bärsele får ni hemskt gärna låna vår Manduca. Alfred trivs fortfarande utmärkt, dom sitter grymt skönt i dom. Bara så att du vet alltså :-) . Lät onekligen smart med en sån väskvariant dock när man backpackar lite. Kram!

2009-09-08 @ 17:02:24
URL: http://frusandra.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0