Vad händer med bloggen..?

Imorgon gör jag comeback på jobbet! Jajemen! När jag har gått i affärer på slutet har det känts lite som det gjorde när man var liten och skulle börja skolan efter sommarlovet. Jag har liksom varit sugen att köpa nya kläder och något nytt schysst kollegieblock och några roliga pennor. Dock har jag hoppat framför allt det sista, då något sånt behov inte riktigt finns... Jag får göra en djupdykning i skåpen på jobbet när jag är tillbaks istället.

Iallafall.

Många har frågat vad som händer med bloggen nu när jag går tillbaks till jobbet. Kommer jag fortsätta skriva? Kommer H ta över? Eller kommer den dö helt och hållet?

Svaret är att jag inte vet. Jag gillar att blogga, och på det sättet dokumentera min dotters utveckling och liv. Och att hålla släkt och vänner med i vårt liv på daglig basis. Och - att få uttrycka mina åsikter och funderingar, och underhålla intressen som barn-shopping och så...

Så bloggen kommer att leva kvar. Möjligtivs blir vardagsbetraktelserna färre. Stella-vardags-fokuset mindre. Uppdateringarna mer oregelbundna. Kanske kommer jag skriva mer om föräldraskap och karriär, om livspussel och det där att komma kombinera och prioritera.
Och förhoppningsvis kommer ett antal gästinlägg från H.

Nåt sånt. Vi får se. Jag hoppas iallafall att ni stannar kvar, ni runt 100 unika läsare om dagen. Och ju fler kommentarer, desto mer sug att fortsätta rapportera. Att förbereda lite inlägg på kvällen framför TV-n (som jag ändå inte tittar på) som kan publiceras med lite lagom intervall. Jag fortsätter blogga, så gott jag orkar och har lust med. Bara att hänga med!

Kommentarer
Postat av: Carro Barro

Kul att du skriver vidare! Jag kommer fortsätta läsa och följa ditt liv här (och på andra sätt :-)). Kommer verkligen att sakna min bästa mammakompis! KRAM

2009-08-17 @ 00:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0