Underbara tavlor från Isa Form

När Stella fyllde 1 fick hon av J&M en kul och väldigt fin present i form av ett presentkort hos Isa Form. Där kan man själv skräddarsy en tavla till barnrummet med egna färgval, text osv. De är verkligen superfina!

Nu sitter vi (nåväl, jag) och försöker bestämma mig för vilken variant vi ska välja till Stella. Det är såååå svårt! Vill ni hjälpa till? Nedan är mina favoriter, där jag redan "valt" vad jag tycker är bästa färgen för den specifika tavlan. Texten däremot blir såklart lite annat än på exemplen.

Vilken gillar du bäst av tavlorna nedan?` 
 


Kommentarer
Postat av: Carro

Jag gillade den gröna med apan och den med flyplanet på bäst! De andra var iofs också fina. Förstår att det är svårt att välja :-)

Kram

2009-08-12 @ 21:45:54
Postat av: Jenni & Mats

Svårt att välja! Mats röstar på bussen och jag gillar nog flygplanet och den med traktorn högst upp till höger bäst. KRAM

2009-08-12 @ 22:14:23
Postat av: Sandra

Jag älskar blommofanten sedan år tillbaka och diggar också den med apan... egentligen alla faktiskt :-) . Vi har tre Isa-form tavlor hemma, inköpta precis när hon startade sitt företag för typ fyra-fem år sedan eller nåt. Känns kul att hon blivit så poppis! En underbar present ni fått, riktigt lyxigt! Kram

2009-08-13 @ 08:32:51
URL: http://frusandra.wordpress.com
Postat av: Susanna

...osså har ni en bröllopstavla därifrån också juh ;o)

2009-08-13 @ 08:36:12
URL: http://ellasmirakel.blogspot.com
Postat av: Susanna

Nämen, glömde att tycka till... Min personliga favorit är den som heter "Parvel", den är inte med här bland dina förslag. Gillar idén med att kunna själv välja motiv och färg osv.

2009-08-13 @ 08:40:13
URL: http://ellasmirakel.blogspot.com
Postat av: Lisa med Stella By Stardust

Tack för er hjälp!

Fast hade ni tyckt lika hade det varit ännu mer hjälp, haha. Fast att ni tycker olika tyder ju på just det som var mitt problem - att alla är SÅ himla fina!Sanna - ja just det, det har vi. Superfin! Och tack igen :-) Ska fota den och lägga upp också!

2009-08-13 @ 20:37:29
URL: http://stellabystardust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0