Personlighetstest

Tror du att du egentligen borde ha blivit polis? Eller kanske präst? Eller jobba på en reklambyrå? Gör ett gratis test här; http://se.41q.com/.

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

För egen del så tycker jag nog att testet verkar stämma till viss del. Konsult är jag ju (även om begreppet konsult används lite väl vitt och brett). Eventkoordinator frilansar jag som (FEAB). Psykolog skulle nog vara mitt drömyrke nummer två, och politiker eller skribent skulle jag också kunna tänka mig som alternativ karriärväg. Eller lärare, den dag jag tycker att jag borde jobba lite mindre.

Fast fel på många sätt också. Eller på vilket sätt sätter en säljare andras främst? Och i min egen personlighetstyp; "ogillar objektiv analys"... Eh... jag måste ha svarat fel - eller osanningsenligt - på något. För det är ju ungefär så långt ifrån verkligheten man kan komma. Likaså tror jag inte att jag skulle vara så bra som hemmafru. Och jag ser VERKLIGEN inte allt ur ett mänskligt perspektiv... eh, nono. 

Stämmer det för dig? Har du valt rätt karriärväg, eller borde du bli polis istället? :-)


Kommentarer
Postat av: Jesse

Alltså, jag fick militär, chef, polis och domare bland annat...va fasen? OMSKOLNING!! ;o)

Domare låter coolt!! Så får det bli. Undrar om det blir bra om jag blir partisk fotbollsdomare....

2009-08-20 @ 12:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0