Jag ♥ Marit (♥ m/s Blidösund)

Det ser ni väl på den här bilden om inte annat?


Haha! Det var inte jag som ville vara med på bild med Marit, det var Marit som frågade mig. ;-)
Eller okej då... Det var Henke som haffade henne inne och berättade om vår mailkonversation med henne inför vårt bröllop, då vi ville ha This is the year som brudvals, fast i lite annan version. Och att vi sen dansade till den. Han sa att hans fru inte vågade säga något - trots att vi tjejer satt allra allra närmast Marit under framträdandet. Så efter fick jag lov att bjuda på detta. MK&JL med Moneybrother - släng er i väggen!
Observera - efter enbart intag av vatten under kvällen!

Konserten då. Oh wow. Man ska inte missbruka ordet magiskt men man ska inte heller inte ha vett att uppskatta fantastiska tillfällen när man får uppleva dem. Kvällen var just magisk!
Vi har sett Marit många gånger, och jämfört med festivalkonserter så kändes hennes framträdande på Rival -02 intimt. Hm. Så detta, med ett hundratal personer i publiken, på ett litet däck på en ångbåt, tuffandes fram genom skärgården, var ju helt galet i jämförelse. Snacka om intimt! Verkligen HUR charmigt som helst!

Vi 4 tjejer i sällskapet lyckades bänka oss allra längst fram bredvid Marit. En meter ifrån uppskattningsvis. Hur nice som helst. Och vilka härliga tjejer för den delen. ♥


Killarna är ju inte så dumma de heller, och att stå ute i paus och insupa lite skärgårdsluft och sommarkväll gillar vi också. Nedan - grabbarna minus J plus J. 


Marit då? Oh, I ♥ Marit. Hon har varit en absolut favorit i många år, och igår var hon fantastisk.

Utan bestämd spellista tog hon önskemål från publiken, improviserade och levererade. Gamla favoriter (Julia, No Party, Eyes were blue, Adios Amigos, Can I keep him, ...) blandat med nya (pride-låten Casey Hold On, Out on the piers, 1985, ...). Såååå bra! Och jag tror att det är såhär jag gillar henne allra bäst - själv med sitt piano. Eller varför inte som under näst sista låten, då hon ställde sig upp och körde helt a capella. Grymt. Kvällens bästa dock - mesta klassikern I will always be your soldier. Just för att den är så bra, och för att det var så stämningsfullt när typ hela publiken sjöng med lite ljust i bakgrunden. Vackert.  


Ja, vilken kväll. Ljuvlig båttur, och dito skärgård, vänner och konsert. Alla rätt! Heja Marit, heja Blidösund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0