Härlig dag på Skansen

Idag gjorde Stellis premiär på Skansen. En urhärlig dag!

Fast... den började lite sådär. Transporten till Djurgården tog vääääldigt lång tid, och vips så var Stellas mattid passerad med råge. Hon är ett rutinernas barn den tjejen... så jag tar helt på mig hennes enormt dåliga humör efter missat mellis och på tok för sen lunch.
När hon väl fick sin lunch så vrålskrek hon, och ville inget annat än jaga fåglar på uteserveringen - något som gick mindre bra då hon var för trött för det så istället stupade hon med näsan i gruset. Fick än en gång en tankeställare, och kunde förutom detta konstatera att jag inte vet vad jag skulle göra utan räddaren i nöden - vällingen.

Eller förresten, det är inte rutiner det handlar om. Rutinerna bara hjälper oss att ge henne mat innan hon blir överhungrig och ge henne tillfälle att sova innan hon blir övertrött. Guld värt för oss, och som sagt än en gång bevisat.

Oh well, efter att ha förstört förmiddagsfikat för ett gäng cafégäster så somnade Stella i vagnen med vällingen, och jag och J fick en mycket lugn och skön stund med en tvåtimmarsfika inne på Skansen. Lovely.Sen var det kolla djur som gällde. Stellas favoriter var främst duvorna och de andra fåglarna som skuttade omkring... Fast sen gillade hon att titta på de flesta djur bakom galler också - pekade och "Dä"-ade. Givetvis var Lill-Skansen annars den absoluta favoriten, och då katterna och getterna som hon också var tuff nog att klappa. Helst ville hon jaga dem och klättra in i deras hus också.


Kul att äntligen få komma upp ur vagnen och röra lite på sig!


Fast sitta i vagnen funkar när man har riktigt kul utsikt. Som älgar t.ex.


Katter är så fiiiina djur, tycker Stella. Klart fascinerad.

Och getterna var roliga att klappa. I deras hus ville Stella vara.


Kul med kompis också! Härligaste Milly med härligaste mamman följde med oss.

En mysig dag på Skansen hade vi helt klart, även om hon ju inte kommer uppskatta det på "riktigt" förrän nästa år eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh, Stella uppskattade exakt samma djur som Alfred när han var där, roligt! Han hamnar i extas varje gång han ser en fågel och det är ju tacksamt vid promenader då dom ju är överallt :-)

2009-08-13 @ 08:37:38
URL: http://frusandra.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0