Från ett paradis till ett annat

Efter två dygn hos L, J & Alexander med dem + K, R & Emma på Vindö i Stockholms mellersta skärgård (bortanför Stavsnäs på Värmdö) och två efterföljande dygn med J, F & Milly på Singö i norra skärgården (bortanför Grisslehamn) så summerar vi en helt fantastisk vecka med underbara vänner (Tack L&J, J&F!) under en sista semesterhelg. Denna spenderar vi i Dalarna. Stella kände på en gång igen sina snälla kusiner och delade ut pussar på löpande band. De tar så otroligt väl hand om henne. Tar med leksaker hon ska få låna. Tar henne i hand och går och visar henne saker. Puttar på hennes gunga och hjälper henne med allt de bara kan.


Stella på upptäcksfärd med storkusin Arvid, 5. 


Kusinerna har varit i stugan med (far-)mor och (far-) far hela veckan, och sa i tisdags när de var på väg dit; "H, Lisa och Stella kommer väl vara där också?". Vi brukar nämligen tajma in så att vi är där samtidigt. När mamma sa att vi inte skulle det blev de lite sammanbitna. "Synd, det är mycket roligare...". Gullungar! Det är så underbart att se de tre barnen, de barn jag älskar så oerhört mycket, umgås, se deras samspel. Det värmer i hjärtat!I både Nils, 2½ och Arvids blickfång. Stella likes!

Vi börjar se fram emot att landa hemma i Stockholm efter tre veckors turnerande, men först ska vi njuta sommarens femte och sista bröllop - L&R.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0