Bloggtorka

Oj, vad trött jag är om kvällarna. Och vad jag prioriterar att ägna 100% av min uppmärksamhet åt Stella, när jag kommit hem. De där 1½ timmarna jag hinner med innan hon ska sova.
Och dessutom så är Henkes mamma här, så surfande på kvällarna går bort. Om det nu funkat - vårt nätverk hemma har lagt av (igen) och grannens är hur segt som helst, och signalen är låg. Oh well.

Lite kort så känns allt super med att jobba. Jag är nästan lite ledsen att det blivit en till bonusvecka på hemmaplan, då jag nästa vecka går hem igen och börjar jobba som tänkt 31 augusti. Detta då det aktuella projektet inte dragit igång än, och det är lite ovisst hur det blir. Jag sitter nu på kontoret och pluggar, fixar administrativa grejer och rycker in lite där det behövs. Rätt skön start faktiskt.

Stella har vaknat ovanligt tidigt den här veckan, före halv 7 tre dagar av fyra. Jag tror (och hoppas) att det beror på en kombination av att hon är lite mammig och pappig nu när vi båda är borta hela dagarna, och att hon sover i vårat rum - och således ser oss så fort hon vaknar och vill komma upp till oss och pussas (vilket vi dock gillar). På morgnarna är hon i våra fothasor hela tiden, hänger runt våra ben, vill leka och gosa och inte släppa oss ur blicken. Jag lämnar ett gråtande barn på morgonen, vilket såklart är lite jobbigt. Fast det funkar, jag vet att hon har det toppenbra så fort jag försvunnit och hon accepterat läget. Nu har vi kommit på en bra grej dock, jag och farmor - om Stella får sitta på sin älskade gunghäst och gunga samtidigt som hon vinkar till mig så går det bra. :-)

Stella har ett intensivt men roligt schema om dagarna, och både hon och hennes farmor njuter i fulla drag, det märker man tydligt. Lekparkar, Långholmen, Rosendahls trädgård, Aspuddsparken, lunchdejter med faster, bebiscafé och öppna förskolan, långpromenader, lek, bokläsning, ... Grymt! Bättre barnvakt kunde hon inte ha, vår prinsessa.

På kvällarna möts jag av en tjej som är sååå glad att se mig. Som möter mig med stort leende och vill gosa och leka. Det är underbart!

Så jobblivet funkar bra. Och latte dricker jag, i massor! Betydligt fler - och lugnare och därmed godare - än när jag var hemma. Lattemamman har verkligen kommit fram nu, när jag börjat jobba... :-)

Kommentarer
Postat av: Susanna

Tänk om man kunde ha henne som dagmamma, bästaste dagmamman i hade man då haft :o)

2009-08-20 @ 12:06:16
URL: http://ellasmirakel.blogspot.com
Postat av: Susanna

"bästaste dagmamman I STAN" menade jag juh!

2009-08-20 @ 12:07:05
URL: http://ellasmirakel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0