Att inte kunna klona sig...

Ibland är det jobbigt. När riktigt stora händelser, flera 'once in a lifetime' råkar sammanfalla samtidigt. Det skapar frustration hos någon som mig, som vill leva livet fullt och verkligen kosta på - både i tid och pengar - sånt som skapar lyckliga minnen. Fundamentet i livet.

Så i lördags var just en sån dag. En otroligt varmhjärtat tjej hjälpte mig i våras att få biljetter till Madonna. Sjukt eftertraktat, och jag är så tacksam för den hjälpen! En månad senare trillade en oväntad bröllopsinbjudan in till samma dag. Ajaj. Once in a lifetime * 2. Men bröllop är ju alltid bröllop... Man tackar bara inte nej till bröllop, om man inte har någon riktigt bra anledning, och är det något tillfälle man vill dela med ett par vänner så är det deras livs största dag. Så vi missade Madonna, men upplevde ett underbart bröllop.
Att byta till söndagsbiljetter gick inte riktigt ihop - för idag har H börjat jobba igen och en söndag-efter-bröllops-resa Borlänge-Göteborg-Stockholm på en dag kändes övermäktigt. I kombination med att våra vänner vi skulle gå med inte skulle på bröllopet, så vi kunde ju inte bara bestämma över dem.

Jag har hört rapporter dock om den 51-åriga gamla krutkvinnan, poplegenden. Hon gjorde sitt jobb och gav alla fans - och annat löst folk som inte vill missa en Show med stort S - en kväll att minnas. Så jag är glad för alla er som var där! Hoppas ni njöt ordentligt!

Bröllopet vi var på var givetvis grymt. En otroligt vacker ceremoni vid en gammal bergmansgård från 1600-talet, Gamla Staberg utanför Falun. Jag hade fel som trodde att en borgerlig vigsel skulle vara fin men kanske inte kräva sin vattenfasta mascarara. Stort misstag. :-) Vi hade en suverän kväll, och DJ-n var snäll nog att ta emot önskemål så helt utan Madonna blev vi inte.


Gästerna börjar samlas.


L&R och vigselförrättaren.


Gästerna på väg mot restaurangen efter avslutad ceremoni.

Vi blir inte utan konserter i augusti dock, för ikväll åker vi ut med ett härligt gäng vänner på ångbåten M/S Blidösund, för att se och höra Marit Bergman. För vilken gång i ordningen vet jag inte... Men jag hoppas att själva inramningen med ångbåt i skärgården osv ska kännas mysig. Konservera sommarkänslorna ett litet tag till.

Bröllop, vänner, konserter. Kärlek, sommar, skärgård. Nog är livet allt rätt bra? Glöm inte att njuta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0